top of page

gemeenschap

Uwregio EMR-programma  - Youregion.eu

Youregion regio EMR-programma  - 2020

De Youregion-projecten liepen van juni 2018 tot mei 2022. Het belangrijkste doel is om de grensoverschrijdende arbeidsmarkt in de Euregio Maas-Rijn (EMR) beter te laten functioneren en zo uiteindelijk een 360°-arbeidsmarkt te realiseren die niet wordt beperkt door het bestaan van grenzen en een perifere ligging vanuit nationaal perspectief.

ind PILOT - expat center REGIO MAASTRICHT

IND Pilot campagne - Testimonium Eindgebruikers - 2020

In samenwerking met de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en Gemeente Maastricht werkt Expat Centre Maastricht regio mee aan een pilot waarbij de diensten en expertise van de IND vanuit de grotere steden in Nederland naar Maastricht worden gehaald. U hoeft geen tijd van uw werk of studie vrij te maken om te reizen, en u hoeft niet lang te wachten op cruciale documenten.

pECHAKucha day 2020 - pecha kucha maastricht

Pecha Kucha Day -  2020

Pecha Kucha Maastricht biedt iedereen de kans om fris en creatief werk, ideeën of concepten te presenteren. Dit kan een pas voltooid gebouw zijn, een nieuw meubelstuk, een reclamecampagne, een modelijn, een nieuw evenement of een idee dat de wereld moet leren kennen.

LETS INHALEN - Expatcentrum regio Maastricht 

Let's Catch Up 

Video opgedragen door het Expat Center in Maastricht om hun "Let's Catch - up" evenementen te promoten. Ze zijn gericht op de expat gemeenschap en bestaan uit culturele evenementen en sociale bijeenkomsten rondom de stad Maastricht.

bottom of page